兵人在线BBICN

☆ 三游酷玩 (17年老字号诚信模玩店)
★ 犹大模玩 - 【雕像专营形象店】
☆ 呼和浩特 呼市兵人HOBBY CASTLE
★ 香菜模玩(皮皮虾模玩店)
☆ 北京 Easytoys国贸旮旯玩具店
★ 广告位 -------------- 空缺中
☆ 广州 优之兵模 兵人专卖店
★ 广州 专业兵模玩具店-【主营批发】
★ PJ玩具铺仓储批发店- 【主营批发】
☆ 武汉 藏影兵人沙龙
☆ 天津 神秘博物馆 实体店
☆ 御车族-福州兵人模型店皇冠金牌店
楼主: satanzero

[深度细评] 【慢撸】“四眼阿努比斯”DAMTOYS DEVGRU K9队员在阿富汗 #78040

BBICN 上海旗舰淘宝店
楼主 第一张图的原作者是我哦!
我要说一句 收起回复
展开
tzx007! 发表于 2017-10-1 17:48
兄弟少说两句吧,本来就是玩具,我们也是来玩儿的。认真点当然好,说的话能帮助到别人更好,版主的帖子也 ...

那理解是不一样的 有人觉得是玩具 是模型 有人就会觉得我玩的是艺术品 每个人理解的态度和看法不一样嘛 不求苟同 但求存异
我要说一句 收起回复
兵人吧群里表情包三位原作者表示对楼主使用表情图表示抗议 论坛发不了斜眼表情我“手动斜眼”
我要说一句 收起回复
FalleN 发表于 2017-10-1 19:30
兄弟跟我想的一样。。。我是小白,话说dg用金光闪闪的smr护木真的没问题吗(难道不是用了幽灵的存货?) ...

那肯定是存货咯…
我要说一句 收起回复
Gagaless456 发表于 2017-10-1 21:16
兵人吧群里表情包三位原作者表示对楼主使用表情图表示抗议 论坛发不了斜眼表情我“手动斜眼”

三张里哪张是你的?
要是不让用我就修改一下
我要说一句 收起回复
非常不错
我要说一句 收起回复
satanzero 发表于 2017-10-1 21:24
三张里哪张是你的?
要是不让用我就修改一下

没没没 日常开玩笑哈 大大 不介意 不介意 下次有问题还要请你指教呀
我要说一句 收起回复
satanzero 发表于 2017-10-1 21:24
三张里哪张是你的?
要是不让用我就修改一下

没没没 日常开玩笑哈 大大 不介意 不介意 下次有问题还要请你指教呀
我要说一句 收起回复
展开
charx27 发表于 2017-10-1 14:38
版主说话也这么阴阳怪气么?
我跟你说,瓦尔特手鎗也提供从握把侧片、前挡、后片、鼠尾在内的一系列定值 ...

http://www.atlanticsignal.com/pages/urban_info_mh180v.html

THE MH180V TACTICAL BONE CONDUCTION HEADSET ALLOWS THE OPERATOR TO RECEIVE RADIO COMMUNICATIONS THROUGH HIS/HER FACIAL BONES, LEAVING BOTH EARS FREE TO MAINTAIN 360 DEGREES OF SITUATIONAL AND DIRECTIONAL AWARENESS. THE AUDIO TRANSDUCERS, LOCATED INSIDE THE HEADSET SIDEPIECE HOUSINGS, ARE POSITIONED IN FRONT OF THE EARS. INCOMING RADIO TRANSMISSIONS ARE TRANSFERRED TO THE TRANSDUCERS, THEN THROUGH THE TEMPORAL BONES OF THE FACE AND RECEIVED IN THE INNER EAR. TO ATTAIN ADDITIONAL STABILITY WHEN WORN, A FULLY ADJUSTABLE NYLON AND VELCRO HEAD STRAP IS INCLUDED. THE MH180V IS THE WORLD'S ONLY TACTICAL BONE CONDUCTION HEADSET OFFERING AN OPERATOR THE CHOICE FROM ONE OF FOUR DIFFERING VERTICAL STAINLESS STEEL HEAD FRAME SIZES TO ENSURE A SECURE AND COMFORTABLE PERSONAL FIT. THE DISTINCTIVE DESIGN OF THE MH180V ALLOWS THE OPERATOR TO POSITION THE WATERPROOF, NOISE CANCELING BOOM MICROPHONE ON THE LEFT OR RIGHT SIDE OF THE FACE ENSURING AN UNOBSTRUCTED CHEEK WELD WHEN USING A LONG WEAPON. CUSTOM CABLE LENGTHS ARE AVAILABLE ALONG WITH NEARLY 20 PUSH-TO-TALK ASSEMBLIES, REMOTE SWITCHES, REMOTE VOLUME CONTROLS AND OTHER OPTIONS TO CHOOSE FROM - ALLOWING THE INDIVIDUAL OPERATOR, TEAM, SQUAD, BRIGADE, BATTALION OR REGIMENT TO CUSTOMIZE THEIR COMMS SYSTEM.

A FULLY ADJUSTABLE NYLON AND VELCRO HEAD STRAP IS INCLUDED
后脑勺的尼龙头带采用子母贴来调整贴幅度。

THE MH180V IS THE WORLD'S ONLY TACTICAL BONE CONDUCTION HEADSET OFFERING AN OPERATOR THE CHOICE FROM ONE OF FOUR DIFFERING VERTICAL STAINLESS STEEL HEAD FRAME SIZES TO ENSURE A SECURE AND COMFORTABLE PERSONAL FIT.
有4种不同大小的尺寸方便不同头型。

要当海豹权威还是得练好英语吧。大西洋网站上都有解答。
我要说一句 收起回复
表情包第三张图我做的哈哈哈哈,玩兵人肯定要涉及考证和知识,本身是交流,大家说话注意点语气,别搞的像吵架一样,伤了和气就不好了,版主大佬消消火哈
我要说一句 收起回复