兵人在线BBICN

☆ 三游酷玩 (17年老字号诚信模玩店)
★ 犹大模玩 - 【雕像专营形象店】
☆ 呼和浩特 呼市兵人HOBBY CASTLE
★ 香菜模玩(皮皮虾模玩店)
☆ 北京 Easytoys国贸旮旯玩具店
★ 广告位 -------------- 空缺中
☆ 广州 优之兵模 兵人专卖店
★ 广州 专业兵模玩具店-【主营批发】
★ PJ玩具铺仓储批发店- 【主营批发】
☆ 武汉 藏影兵人沙龙
☆ 天津 神秘博物馆 实体店
☆ 御车族-福州兵人模型店皇冠金牌店
楼主: 真的很棒

[Hottoys] 实物图:Hottoys-雷神-托尔- THOR---P4+P6+P8+P12加图-P9+P14更新OMG美图

BBICN 上海旗舰淘宝店
这个也是不帶头盔看不得,锤子没发亮这是不好看
我要说一句 收起回复
還成~
呵呵~
我要说一句 收起回复
HT这头雕做的很传神,完美还原了电影里男主角有点2的表情
我要说一句 收起回复
顶雷公。
我要说一句 收起回复
那个地台不错。。
我要说一句 收起回复
这支做得不错哦~可惜我没钱~
我要说一句 收起回复
表情很呆
我要说一句 收起回复
素体什么样呢  
我要说一句 收起回复
PHOTO BY:玩具烈士-奇雲

今日收到HT第一日來電話有得拎雷神~ 我第一時間就去拎~  因為對呢隻雷神有期貨~  而且Ironman已經出同玩都有d悶了! 趁雷神熱潮未過~ 而HT已經趕及出貨!  今次真係值得讚揚!!!!

今次雷神真係有驚喜!!!!  雖然好多人話佢木口木面~ 但係我覺得從包裝紙袋到外盒都盡顯雷神既氣派~~  紙袋設計比Ironman既印刷同設計更加豪華~  外盒Art print同厚度質地與MK-VI相比完全比下去~  好夠分量! 最重要係一千都唔使下有咁既質素~!!!!    9/10分

講番隻figures~  開盒見到佢追加左個鎚仔石地台,呈現番戲中既一幕~ 真係好感動!!!!  而且造型一d都唔馬虎~ 鐵鎚既金屬重量感一絕!!!  高度評價~~~  18/20分

至於個figures面相同原版比,有明顯改動~ 神情係威嚴左!  而且頭髮亦無左版既明顯坑位,令到頭髮自然左~~ 不過始終都無左d散髮....難免感覺有d假~~ 另外頭盔ok仔細,而且更換後都算自然,比版更合身~  15/20分

身體顏色無明顯既甩油走位.....唔錯! 但係胸腰無關節,個body做唔到屈腰廷胸效果,呢方面唔ok~  而且件甲成件膠位啤出黎始終唔夠detail~~~   但我個人整體都接受!   而條褲好多人劣評話佢用料差,但係我反對覺得呢隻料唔影響關節同埋比起皮耐用d~  我個人都認為ok!   35/40

最後件袍唔再似版果件咁餐枱布feel~~  顏色似番好多!!!  感覺亦順眼好多~  而拳頭同手有分別左右3對替換~~~  都尚算足夠! 9/10

整體黎講隻Thor我會比約85分~  係之前display版咩都無而且問題頗多既情況下正式版出黎有呢個進步~~ 已經算非常之理想!!!!  我期待spider-man一直版劣評下,望可以有相同既質素效果咁就正喇~~~
我要说一句 收起回复

评分

ZIP + 2 + 1 + 2 + 2

ruka720 发表于 2011-5-20 09:06
素体什么样呢

素体是金刚狼同款素体,图来自HK YAHOO

我要说一句 收起回复