兵人在线BBICN

☆ 三游酷玩 (17年老字号诚信模玩店)
★ 犹大模玩 - 【雕像专营形象店】
☆ 呼和浩特 呼市兵人HOBBY CASTLE
★ 香菜模玩(皮皮虾模玩店)
☆ 北京 Easytoys国贸旮旯玩具店
★ 广告位 -------------- 空缺中
☆ 广州 优之兵模 兵人专卖店
★ 广州 专业兵模玩具店-【主营批发】
★ PJ玩具铺仓储批发店- 【主营批发】
☆ 武汉 藏影兵人沙龙
☆ 天津 神秘博物馆 实体店
☆ 御车族-福州兵人模型店皇冠金牌店

[Hottoys] OMG美图评测:HT-DX04-龙争虎斗-李小龙--P10+P13+P16+P18更新P19配件图

BBICN 上海旗舰淘宝店
感谢OMG分享

感谢论坛玩家mozy123 提供的粤语转国语

DX04 嘅誕生應該係 Hottoys 太過睇得起 Enterbay 嘅產物. 兩個 Pers 頭, 十幾套衫, 百幾對手, 千幾件武器. 實行打佢唔死都嚇 Q 死. 可惜 Howard 打錯算盤. 原來 Bill 記喜歡玩自殘, 唔駛你隊先自隊. 仲要隊好多嘢嗰隻. 吹漲!

DX04 的誕生應該是 Hottoys 太過看得起 Enterbay 的產物. 兩個 Pers 頭, 十幾套衫, 百幾對手, 千幾件武器. 实在是打他不都嚇死. 可惜 Howard 打錯算盤. 原來 Bill 記喜歡玩自殘, 不用你捅先自捅(捅刀子的意思).还要捅好多下那种. 吹漲(不知道怎么用普通话翻译,就是你能怎么办的意思!)!

BD 頭做得非常好, 有版九成半. 側面最似小龍. 今次 Yulli 好有壓力, 佢諗得太多彫到亂哂籠, 直頭有少少 Kojun Feel. 真係好學唔學. 不過第一次有甘嘅成績算係甘囉. Pers 系统有改進, 唔會好似小丑 DX 甘, Good.

BD 頭做得非常好, 有版九成半. 側面最似小龍. 今次 Yulli 好有壓力, 他想得太多搞到自己都混乱了, 简直是有点 Kojun Feel. 真是好的不學学坏的. 不過第一次有这样的成績算是这样囉. Pers 系统有改進, 不會像小丑 DX 那样, Good.

上一篇:實物圖:1/6饮料箱--P3更新
下一篇:开盒图: 兄弟工作室-秘密特工 "米勒"
個正常頭睇得出 Yulli 其實已經捉到路, 只係經驗不足. 冇計. 咦? 先生邊位? Bruce Li? 當佢係倉天之拳都可以.

那個正常頭看得出 Yulli 其實已經捉到门路了, 只是經驗不足. 没办法. 咦? 先生哪位? Bruce Li? 當他是倉天之拳都可以.

我要说一句 收起回复
呢隻 04 Body 真係好鬼正. 冇錯佢唔似李小龍身形, 但不能否應真係做得好好. 重量感十足, 關節夠哂緊, 分模線收得極好, 完成度非常高. 如果獨立發售分分鐘要四舊. 手肘得九十度可動係缺點. 心口同肚中間摸到好似有個 Joint 但又唔郁得喎. 另外上身好似唔可以左右轉.(唔敢試)

这隻 04 Body 真是好正点. 没錯塔不像李小龍身形, 但不能否认真的做得好好. 重量感十足, 關節夠緊, 分模線收得極好, 完成度非常高. 如果獨立發售分分鐘(不管怎么样、随时随地都)要四百. 手肘得九十度可動是缺點. 胸口跟肚中間摸到好似有個 Joint (英语强的翻译)但又动不了. 另外上身好像不可以左右轉.(不敢試)

我要说一句 收起回复

可惡嘅 500D! 一遇到大範圍白色就痴咗線變哂色. 件衫好似唔係好 Fit 身. 怪怪哋. 另外對功夫鞋係最大敗筆. 大家可以放少少 Tissue 喺鞋頭, 會好 DD.

可惡的 500D! 一遇到大範圍白色就犯傻比完全变色. 件衣服好像不是很合 身. 怪怪的. 另外那双功夫鞋是最大敗筆. 大家可以放些 纸巾 在鞋頭, 會好一些

我要说一句 收起回复
同 Enterbay 嘅小龍比就各有各好. 以前金大師嘅 EB 1/6 小龍其實都唔係話甘似, 皮膚表現欠佳, 上色亦麻麻. 可動眼個洞開得好恐怖. 但整体造形係好過 DX04, 但講大貨嘅完成度就 HT 好好多. EB GOD 嗰兩個頭表情太陰濕邪惡. 想要完美嘅李小龍就一定係 HT + Arnie.

跟Enterbay 得小龍比就各有各好. 以前金大師得 EB 1/6 小龍其實都不是说真的那么像, 皮膚表現欠佳, 上色亦一般般. 可動眼的洞開得好恐怖. 但整体造形是好過 DX04, 但说到大貨的完成度就 HT 好好多. EB GOD 那兩個頭表情太陰濕(不知道怎么翻译成普通话,阴暗小人的意思)邪惡. 想要完美的李小龍就一定是 HT + Arnie.(金大师)

我要说一句 收起回复
左为大货图,右为官图,就知晓HT改动了什么位置

其他玩家分享的照片,与EB版的李小龙比对

我要说一句 收起回复
谁给翻译一下?
我要说一句 收起回复
眼神不错啊
我要说一句 收起回复
还是很不错的!!!
我要说一句 收起回复
确实很正啊!!
我要说一句 收起回复