兵人在线BBICN

☆ 三游酷玩 (17年老字号诚信模玩店)
★ 犹大模玩 - 【雕像专营形象店】
☆ 呼和浩特 呼市兵人HOBBY CASTLE
★ 香菜模玩(皮皮虾模玩店)
☆ 北京 Easytoys国贸旮旯玩具店
★ 广告位 -------------- 空缺中
☆ 广州 优之兵模 兵人专卖店
★ 广州 专业兵模玩具店-【主营批发】
★ PJ玩具铺仓储批发店- 【主营批发】
☆ 武汉 藏影兵人沙龙
☆ 天津 神秘博物馆 实体店
☆ 御车族-福州兵人模型店皇冠金牌店
楼主: 钻来钻去

[Hottoys] 开盒实物照 - HT 钢铁侠 MK6--P2+P3+P6+P12更新-P11爆地图p14-OMG美图

BBICN 上海旗舰淘宝店
不错的说
我要说一句 收起回复
第一张图的吊卡是什么东东啊!?
我要说一句 收起回复
比4强多了哈哈
我要说一句 收起回复
这款东西就属头雕做的很好看
我要说一句 收起回复
vip礼品。。。流口水啊
我要说一句 收起回复

开盒实物照 - HT 钢铁侠 MK 6----P7更新

179036_10150091759569831_728024830_5881894_878780_n.jpg 169016_109414059134863_100001988070170_71467_3706806_n.jpg 168932_1745392229170_1069683684_1921928_3068379_n.jpg 168701_109414442468158_100001988070170_71472_13084_n.jpg 180644_10150379478585237_776765236_16844760_605171_n.jpg 180540_109414602468142_100001988070170_71473_1251379_n.jpg 179376_109414225801513_100001988070170_71468_1584693_n.jpg
我要说一句 收起回复

评分

五味巨鼎 + 1 + 2 + 2 辛勤转帖

Photo by: RRAAYY

萬眾期待 - Mark VI.  

Good:

大家都關心同 sample 欠多少 .... 我覺得毫無分別.  完全沒有 Mark III 腰太瘦, Mark IV 太美型, 雖然呢隻都係腳太長 - 太型 ...  同 Medicom rider 一樣.

仲有同 Mark III 比個身有翻厚度, 十分有重量感.

今次比 Mark III battle damage version 進步好多, 呢個價真係抵到笑, 2個型態都 balance 到, 着燈可選 battle damage or normal version.  上次 Mark III 正常件其實都係 half battle damage version.

BAD:

大佬, 個 damage version chest cover 模根本唔 fit, 2 技 stick 個 fitting angle 同 normal version 都唔同, 點 fit.  有請 HT 快速交代, 如果無得換就自己動工啦 !!!!

Conclusion:

Ironman fans 必買.  比例我覺得係衆 IM 中最好.  地台一流, 同 sample 比十成功力一模一樣.  隻色上得好靚.

QC 終有小問題好正常, 講真, 一千幾百, 又要 perfect, 又要冇水口冇可能, 閣下可能根本應該玩藝術品, 呢D平價玩具真係唔適合你.  當然, 明顯 defect 作為消費者就要出聲 ....  條綫就人人唔同啦, 總之玩玩具最緊要開心 !!!

Damage 手臂全隻加色, especially hands, 大佬, 隻手 50% damage, 手掌卻完 好??!

同 Mark III damage version compare ... Mark VI 呢隻係 Mark IV 頭加 helmet, 我覺得2個都 ok wor.

地台呢隻係 Navy version, 應該係 Grey, 唔係 Silver 錯色 ... 自己加 sticker 同加色.
我要说一句 收起回复

Photo by: DDDragonball

img2929w.jpg img2937.jpg img2938q.jpg img2939o.jpg img2940p.jpg img2941d.jpg img2942b.jpg img2944c.jpg img2945y.jpg img2946h.jpg img2947s.jpg img2948cs.jpg img2949s.jpg img2950q.jpg img2954j.jpg img2956y.jpg
我要说一句 收起回复

Photo by: 小甜甜

p1000772e.jpg p1000783na.jpg p1000787g.jpg p1000789r.jpg p1000792c.jpg p1000793q.jpg p1000796m.jpg p1000799.jpg
我要说一句 收起回复

Photo by: ONE-SEVEN
IMG_4013.JPG IMG_4014.JPG IMG_4015.JPG IMG_4016.JPG IMG_4021.JPG IMG_4025.JPG IMG_4032.JPG

我要说一句 收起回复