兵人在线BBICN

☆ 三游酷玩 (17年老字号诚信模玩店)
★ 犹大模玩 - 【雕像专营形象店】
☆ 呼和浩特 呼市兵人HOBBY CASTLE
★ 香菜模玩(皮皮虾模玩店)
☆ 北京 Easytoys国贸旮旯玩具店
★ 广告位 -------------- 空缺中
☆ 广州 优之兵模 兵人专卖店
★ 广州 专业兵模玩具店-【主营批发】
★ PJ玩具铺仓储批发店- 【主营批发】
☆ 武汉 藏影兵人沙龙
☆ 天津 神秘博物馆 实体店
☆ 御车族-福州兵人模型店皇冠金牌店

[讨论] 事儿逼 爱妻鱼 致HT的一封信,也许没有什么作用。

BBICN 上海旗舰淘宝店
To Whom It May Concern:
给有关人士:

This is a Chinese action figure fan writing about HOTTOYS' cutting down on your recent products (DX06, MK2 and Alice).
我是一个中国玩家,关于HT对近期几款产品砍单情况写此封信。

I have to admit that HT is a good brand which MANUFACTURES fully realized heads of many movie stars, and I am quite a fan of them, actually over 90% of my figures are HTs.

我必须承认HT是生产影视明星头雕的优质品牌厂家,我非常喜爱HT的作品,实际上90%的个人藏品都是HT的。

However, I found it enormously difficult to obtain many HT action figures since the end of 2010. I could fully understand the realities of the continuously raising prices and numerous new product releases, as your marketing strategies. BUT obviously to the bottom line, me and all Chinese fans concern if we could obtain the action figures that we reserved and waited for months.
但是,自从2010年末,我发现拥有HT人偶有了极大难度。我很理解HT作为市场战略,不断提升产品价格和不断推出新品。但是很显然,我以及所有中国玩家对我们是否在预定数月后还能如期拿到期许的产品。

If HOTTOYS as a manufacturer that failed to guarantee to produce the expected quantities to fulfill the market demands, WHAT SHOULD WE DO NOW? GIVE UP OR PURCHASE FROM SOMEBODY WHO ORDERED EXTRA PRODUCTS WITH HIGHER PRICES? I hereby waiting for an answer, PLEASE ADVISE!
如果HT作为一个生产厂家,未能按照市场需求生产出适量产品,我想知道我们现在开始应该怎么做? 是放弃或是从拥有多余预定的玩家或商家处以更高价购买? 请指示!!!!

Regards,
Cheega

两国语言都不够精辟,希望大家给予理解。

上一篇:象面到,难兄难弟一起去溜狗
下一篇:晴天了终于可以好好拍拍我的钢铁侠了
占楼等ht回复
我要说一句 收起回复
英文很不错,我是写不出来的,不过我觉得最重要的,是让HT多观注一下大陆地区,很明显他们的主攻方向是欧美和日本。
我要说一句 收起回复
潇洒D鱼 发表于 2011-7-30 02:08
英文很不错,我是写不出来的,不过我觉得最重要的,是让HT多观注一下大陆地区,很明显他们的主攻方向是欧美 ...

大陆一个人吃一个馒头,够他们美国吃几个星期了!!
我要说一句 收起回复
爱妻鱼 发表于 2011-7-30 02:15
大陆一个人吃一个馒头,够他们美国吃几个星期了!!

很不幸的是,情况刚好相反。
我要说一句 收起回复
HT很嚣张!
我要说一句 收起回复
估计这事又跟永发有关系了。
我要说一句 收起回复
支持!起码要让他们知道,砍单不一定是他们的专利,如果国内理性消费,我们反过来减少订单,估计怕的是他们了。
我要说一句 收起回复
砍吧砍吧..炒吧炒吧..漲吧漲吧...偶爾只收收HT散件..表示毫無壓力的漂過...
我要说一句 收起回复
大陆砍单并不算重灾区,香港砍单比大陆还要狠.像上次的恶灵骑士,内地砍10%而香港砍了50%.
而且HT除了总店.还优先照顾海外(包括大陆)先行派货.
我要说一句 收起回复